top of page

Over onze services

Microblading behandeling

Microblading

Met deze techniek zetten we handmatig met pigment individuele krasjes in de huid die op haartjes lijken. De vorm en kleur passen we aan aan jou gezichtsproporties en haarkleur. Deze techniek geeft een mooi natuurlijk resultaat en is geschikt om bijvoorbeeld missende stukjes in jou wenkbrauwen op een subtiele manier aan te vullen. Hoe lang het blijft zitten hangt af van verschillende factoren; jouw huidtype, hoeveelheid talg productie, hoe vaak je sport, en of je de nazorg instructies goed opvolgt.

 

Onder de pagina 'diensten' vindt u de prijs, deze is inclusief de nabehandeling na 6 weken.

Afspraak maken

Deze behandeling is niet voor iedereen geschikt.

Neem alstublieft contact op voor een kort gesprek om te kijken of je in aanmerking komt. Wij zijn een GGD goedgekeurd bedrijf en houden ons aan de hygienerichtlijnen.

Ombre Powderbrows behandeling

Ombre Powderbrows

Powder brows, ook bekend als powder fill of ombre brows, is een semi-permanente cosmetische tatoeëertechniek die wordt gebruikt om de wenkbrauwen mooier te maken. Deze techniek creëert een zacht, gearceerd effect dat lijkt op de look van met make-up gevulde wenkbrauwen of een gradiënt effect, dat donkerder begint bij de staart en geleidelijk lichter wordt naar de voorkant van de wenkbrauw toe.

 

​Hier is een overzicht van de powder brows procedure:

  • Consultatie: Net als bij microblading begint het proces met een consultatie. Tijdens deze sessie bespreek je de gewenste wenkbrauwvorm, kleur en uitstraling met een getrainde technicus. We beoordelen je natuurlijke wenkbrauwen, houden rekening met je gezichtskenmerken en adviseren de beste aanpak om het gewenste resultaat te bereiken. Dit consultgesprek kan telefonisch worden gedaan of je kan langs komen in de salon.

 

  •  Voorbereiding van de wenkbrauwen: De artist maakt uw wenkbrauwen schoon, daarna beginnen we de wenkbrauwen te omlijnen en vorm te geven, zodat ze symmetrisch en proportioneel zijn. Hier nemen we ruim de tijd voor. De behandeling duurt in totaal 2,5 uur.

 

  • Poedertechniek: In plaats van individuele haarachtige strokes te creëren zoals bij microblading, wordt bij powder brows een handmachine met een fijne naald gebruikt die pigment in de bovenste lagen van de huid aanbrengt. De technicus gebruikt een stippel- of schaduwtechniek om een zacht, gepoederd effect te creëren dat lijkt op een met make-up poeder opgevulde wenkbrauw . Het pigment wordt geleidelijk opgebouwd, waardoor de wenkbrauwen diepte en definitie krijgen.

 

  • Pigmentkeuze: We selecteren een pigmentkleur die overeenkomt met uw natuurlijke wenkbrauw kleur of die de gewenste look aanvult. We kunnen ook meerdere pigmenten mengen om de juiste tint te verkrijgen en een natuurlijk ogend resultaat te bereiken.

  • Genezing en bijwerken: Na de procedure kunnen uw wenkbrauwen er aanvankelijk donkerder en intenser uitzien. In de komende weken zal het pigment geleidelijk vervagen en een zachter, natuurlijker uiterlijk krijgen. Het is essentieel dat u de nazorg instructies van uw technicus opvolgt, zoals het vermijden van bepaalde activiteiten, het aanbrengen van zalf en het schoon en droog houden van het gebied. 

Onder de pagina 'diensten' vindt u de prijs, deze is inclusief de nabehandeling na 6 weken.

De voordelen van poederwenkbrauwen zijn:

 

Zachte en gedefinieerde look: Poederwenkbrauwen creëren een zachte en gedefinieerde look die lijkt op de look van ingevulde wenkbrauwen

 

Langere resultaten: Vergeleken met microblading gaan poederwenkbrauwen langer mee, meestal zo’n 2 jaar, voordat ze moeten worden bijgewerkt. 

 

Geschikt voor verschillende huidtypes: Powder brows zijn geschikt voor verschillende huidtypes, waaronder een vette of gemengde huid en oudere huidjes.

Afspraak maken

               Neemt u als u vragen heeft aub telefonisch contact op, we staan u graag bij.

Wij zijn een GGD goedgekeurd bedrijf en houden ons strict aan de hygienerichtlijnen.

U vindt ons op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

bottom of page